Charlotte Bergstrøm - Tekstilkunstner

Med nål og tråd vandrer jeg igennem livet

Personlig og unik tekstilkunst

                                 -  skabt af dig.

Du får

  • Et skønt kursus i et af emnerne herunder, lørdage 10-16, kaffe/te og kage.
  • Gennemgående vejledning da det er små hold på ca. 8 kursister.
  • Kompendie til at tage med hjem.
  • Nye teknikker og måder at arbejde på.
  • Inspiration og ny viden.

Naturens liv (Ingen ledige pladser)

Skønheden i sten, mos og planter er omdrejningspunktet for dette kursus, hvor der laves et lille stykke skovbund.

Ud fra et af mine mønstre, kan du skabe en lille plet natur. Vi arbejder med dybde og perspektiv, lys og skygge, farvernes virkning og balancen i motivet.

21. september og 5. oktober.

2 lørdage 10-16

Pris 1400,-

Skitser på symaskinen (Få ledige pladser)

Dette kursus er et par hyggelige dage, hvor vi arbejder med frit maskinbroderi.

Vi arbejder med hvordan enkle og få linjer kan fortælle en historie. Med motiv komposition og balance, farvevalg og teknikker. En enkel måde hvorpå feriebillederne af Eiffeltårnet, gadehunde eller turister kan laves til et kunstværk.

Første gang arbejdes der ud fra mine mønstre af bygninger, dyr eller mennesker. Men anden gang kan der arbejdes med jeres egne fotos.

NB! På dette kursus skal du hjemmefra have prøvet at indstille din symaskine til frit maskinbroderi, så du ved det hele fungerer, da al syning foregår med frit maskinbroderi.

10. august og 17. august.

2 lørdage 10-16

Pris 1400,- 

Elefantastisk (Nyt!)

Beskrivelse og dato kommer snart...

Stoflige fugle (kommer igen i 2020)

Et kursus for alle der holder af dem med næb og fjer. Her kan du lære hvordan du ved hjælp af få sting og små stykker stof, kan skabe et motiv med en eller flere fugle. Ud fra mine mønstre, arbejder du med farvesammensætninger og det luftige udtryk i motivet.

Øjnenes mystik (Kommer igen i 2020)

Et ansigt består af former og linjer som skaber dybde og helhed. Men det vigtigste er øjnene, derfor vil dette kursus dykke helt ind i øjnenes mystik.

Vi vil se på lys og skygge, dybde, farvernes virkning, og især glimtet i øjnene. Et godt begynder kursus for alle der vil i gang med ansigter.

Landskabets natur (Kommer igen i 2020)

Sandbanker, regnskov eller isbjerge - et landskab kan være mange ting. Ud fra et af mine medbragte fotos, får du muligheden for at skabe et eller flere landskabs motiver. Vi arbejder med dybde og perspektiv, lys og skygge, farvernes virkning og balancen i motivet.

Alle kurserne vil bestå af en gennemgang af forskellige teknikker, som vi sammen vil omsætte til dit eget udtryk. Du vil arbejde på din egen symaskine, med frit maskinbroderi og applikation. Ingen tegne - eller broderi erfaring nødvendig, du skal bare have lysten til at skabe.

Vi er så heldige at vi får lov at bruge et lokale i en fantastisk stofbutik, derfor vil der også være mulighed for at købe stof i løbet af kurset, hvis man pludselig står og mangler en bestemt farve. Materialeliste sendes 14 dage før kursusstart, enkelte materialer kan købes på kurset.

På hvert kursus er der kun et begrænset antal pladser, så der vil være den nødvendige tid til den enkelte.

Alle kurserne er fra kl. 10-16 hver gang og foregår i Kirstens Quilt, Kallerupvej 41B, 2640 Hedehusene (www.kirstensquiltshop.dk)

Prisen er koster 1400,- for et kursus over to dage, hvilket er inkl. nogle grundmaterialer og selvfølgelig the/kaffe og kage. Tilmelding er først gyldig ved betaling, og kan fortrydes indtil 14 dage før kursus start. 

Tilmelding med navn, telefon nr. og mail sendes til [email protected]