Charlotte Bergstrøm - Tekstilkunstner

Med nål og tråd vandrer jeg igennem livet


Personlig og unik tekstilkunst

                                 -  skabt af dig.


  • Et skønt kursus i et af emnerne herunder, og en hyggelig dag med kaffe/te og kage.

  • Gennemgående vejledning da det er små hold på ca. 8 kursister.

  • Kompendie til at tage med hjem.

  • Nye teknikker og måder at arbejde på.

  • Inspiration og ny viden.

Stoflige fugle (Stadig få pladser)

Et kursus for alle der holder af dem med næb og fjer. Her kan du lære hvordan du ved hjælp af få sting og små stykker stof, kan skabe et motiv med en eller flere fugle. Ud fra mine mønstre, arbejder du med farvesammensætninger og det luftige udtryk i motivet.


Lørdag 24. april 2021 kl. 10-16

Pris 800,-


Bier og blomster (Stadig få pladser)

Hvis du rigtig vil lege med frit maskinbroderi, er dette kurset for dig. Denne dag bruger vi på at sy skønne pelsede humlebier og smukke luftige blomster, i fin harmoni. Alle kan være med, både begynderen og dig der gerne vil udfordres i frit maskinbroderi.


Lørdag 8. maj 2021 kl. 10-16

Pris 800,-

Skitser på symaskinen

Dette kursus er en hyggelig dag, hvor vi arbejder med frit maskinbroderi.

Vi arbejder med hvordan enkle og få linjer kan fortælle en historie. Med komposition og balance, farvevalg og teknikker. En enkel måde hvorpå feriebillederne af Eiffeltårnet, gadehunde eller turister kan laves til et kunstværk.

Der arbejdes ud fra mine mønstre af bygninger, dyr eller mennesker. 


Kommer igen i 2021

Landskabets natur

Hav, bjerge eller træer - et landskab kan være mange ting. Ud fra et af mine medbragte fotos, får du muligheden for at skabe et spændende landskab. Vi arbejder med dybde og perspektiv, lys og skygge, farvernes virkning og balancen i motivet.


Kommer igen i 2021

Skovbundens liv

Skønheden i sten, mos og planter er omdrejningspunktet for dette kursus, hvor der laves et lille stykke skovbund.

Ud fra et af mine mønstre, kan du skabe en lille plet natur. Vi arbejder med dybde og perspektiv, lys og skygge, farvernes virkning og balancen i motivet.


Kommer igen i 2021

Øjnenes mystik

Et ansigt består af former og linjer som skaber dybde og helhed. Men det vigtigste er øjnene, derfor vil dette kursus dykke helt ind i øjnenes mystik.

Vi vil se på lys og skygge, dybde, farvernes virkning, og især glimtet i øjnene. Et godt begynder kursus for alle der vil i gang med ansigter.


Kommer igen i 2021Næb og Fjer

På dette skønne 3-dages kursus arbejdes der med en smuk og intens ørn. Der bliver kælet for alle detaljerne i det krumme næb, den smukke fjerdragt og de intense øjne. 

Dette kursus er for dem der har prøvet billedsyning før, du behøver dog ikke være øvet.


Kommer igen i 2021


Elefantastisk

Med snabel og store ører, skal en elefant bygges.

På dette 3-dages kursus kommer du helt tæt på en elefant. Vi ser på farvesammensætning og detaljerne i hud og hår. Første dag sætter vi stof delene sammen, anden dag bruger vi på applikationerne og frit maskinbroderi. Og tredje dagen leger vi med effekter og de sidste detaljer.

Dette kursus er for dem der har prøvet billedsyning før, du behøver dog ikke være øvet. 


Kommer igen i 2021

Pris 2400,-

Alle kurserne vil bestå af en gennemgang af forskellige teknikker, som vi sammen vil omsætte til dit eget udtryk. Du vil arbejde på din egen symaskine, med frit maskinbroderi og applikation. Ingen tegne - eller broderi erfaring nødvendig, du skal bare have lysten til at skabe.

Vi er så heldige at vi får lov at bruge et lokale i en fantastisk stofbutik, derfor vil der også være mulighed for at købe stof i løbet af kurset, hvis man pludselig står og mangler en bestemt farve. Materialeliste sendes 14 dage før kursusstart, enkelte materialer kan købes på kurset.

På hvert kursus er der kun et begrænset antal pladser, så der vil være den nødvendige tid til den enkelte.

Alle kurserne er fra kl. 10-16 hver gang og foregår i Kirstens Quilt, Kallerupvej 41B, 2640 Hedehusene (www.kirstensquiltshop.dk)

Prisen er inklusiv nogle grundmaterialer, kompendie og selvfølgelig the/kaffe og kage. Tilmelding er først gyldig ved betaling, og kan fortrydes indtil 14 dage før kursus start. 

Tilmelding med navn, telefon nr. og mail sendes til [email protected]

0